The Princess and her Castle…

Well, it took some creative thinking and 40 euro in accessories, but I think we’ve finally succeeded in creating the perfect look for the tiny Castle. As it turned out all it needed was some pink plush in the form of a furry basket. I think it’s safe to say, that if it’s class and maturity you’re looking for, you should never buy a tiny castle.  Of course Princess Cappuccina thinks her new castle is very appropriately decorated, and even Queen Sita seems to approve of her new digs. So it looks like the castle is here to stay.  Isn’t that just.. super.. ?

Welnu, het heeft wat creatief denken en 40 euro aan accessoires gekost, maar ik denk dat we er nu eindelijk in zijn geslaagd om de perfecte look voor ons kleine kasteeltje te creëren. Achteraf bleek dat het alleen maar wat roze pluche nodig had in de vorm van een harig mandje. Ik denk dat je gerust kunt stellen, dat als het klasse en volwassenheid is waar je naar zoekt, je dus nooit een klein kasteeltje moet kopen. Uiteraard is Prinses Cappuccina van mening dat haar nieuwe kasteel zeer geschikt is ingericht, en zelfs Koningin Sita lijkt haar nieuwe stulpje te waarderen. Het lijkt er dus op dat het kasteeltje blijft.  Is dat nou niet.. geweldig?

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to The Princess and her Castle…

 1. Katja Andriessen says:

  Geweldig! Met veel plezier volg ik je blog en betrap mezelf meestal op hardop giechelen achter het scherm. Wij hebben inmiddels een kaninchen black and tan zilvertijger – mannetje in ons midden. Ook een en al humor!

 2. Hoi Katja,

  Wat gezellig 🙂
  Altijd leuk om te horen dat we iemand aan de giechel kunnen krijgen. Tja, als je zelf ook een Teckel hebt dan weet je hoe ontzettend leuk en lief ze zijn, ik ben in ieder geval verliefd.

  Bedankt voorje berichtje!

  Groetjes,

  Larissa

Comments are closed.